Top
Image Alt

REJUVANCE φυσικο λιφτινγκ προσωπου

Rejuvance

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ Rejuvance ΦΥΣΙΚΟ ΛΙΦΤΙΝΓΚ ΠΡΟΣΩΠΟΥ?

Το Rejuvance Φυσικό Λίφτινγκ Προσώπου είναι μια φυσική τεχνική λίφτινγκ που εκτελείται μέσω ενός απαλού δακτυλικού αναζωογονητικού μασάζ. Αυτή η αντιγηραντική τεχνική αναπτύχθηκε λιγότερο από 50 χρόνια πριν, από τον Stanley Rosenberg, έναν γνωστό ενεργειακό γιατρό που δίδασκε επίσης υποκριτική. Εφάρμοζε την τεχνική στους ηθοποιούς για να απαλύνει τις εκφράσεις του προσώπου τους μεταξύ θεατρικών έργων (όταν διατηρούσαν ορισμένες εκφράσεις για τους ρόλους τους).

Το Rejuvance είναι μια αντιρυτιδική τεχνική που δεν απαιτεί εργαλεία ή χρήση προϊόντων. Το μασάζ λειτουργεί με την τόνωση της παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης, επιτρέποντας στο δέρμα να αισθάνεται πραγματικά ενυδατωμένο από μέσα προς τα έξω. Αυτό επιτυγχάνεται με την απελευθέρωση του συνδετικού ιστού που κολλά στα οστά, επιτρέποντας στις ίνες κολλαγόνου και ελαστίνης να ανακτήσουν την ελαστικότητά τους, βελτιώνοντας ταυτόχρονα τη ροή του αίματος, των λεμφικών υγρών και του qi (ζωτικής δύναμης) κάτω από το δέρμα. Οι γραμμές του προσώπου και οι ρυτίδες εξομαλύνονται και η ένταση του προσώπου εξαφανίζεται.

Επιπλέον, κάθε μυς του προσώπου και των γύρω περιοχών «δουλεύει» σε όλη τη διάρκεια των 6 συνεδριών. Υπάρχουν σχεδόν 100 μύες που «δουλεύονται» ανεξάρτητα και ως εκ τούτου, οι εντάσεις που αντικατοπτρίζονται στις συνήθεις εκφράσεις μας καθημερινά από τα συναισθήματα και τις σκέψεις μας, απαλύνονται. Ταυτόχρονα, το δέρμα και οι μύες σφίγγουν και ανορθώνονται.

Εκτός από τις βελτιώσεις του δέρματος, το Rejuvance Φυσικό Λίφτινγκ Προσώπου μπορεί επίσης να έχει θεραπευτικά οφέλη. Μερικοί πελάτες έχουν δηλώσει ότι βελτίωσε τη συμφόρηση στα ιγμόρεια, σε άλλους ελαχιστοποίησε ή θεράπευσε τις ημικρανίες και τους πονοκεφάλους και βελτίωσε ακόμη και την πέψη τους.

Το Rejuvance είναι μια απίστευτα ήπια θεραπεία, αλλά με εξαιρετικά αποτελέσματα που διαρκούν, ιδιαίτερα αν ακολουθούνται οι συνεδρίες συντήρησης. Συνδυάζοντας την απαλή φύση του με τη βελτίωση της ροής του αίματος, του qi (ζωτικής δύναμης) και λέμφου, είναι φυσικό να αισθάνεστε εντελώς ανανεωμένοι και χαλαροί μετά από κάθε συνεδρία. Είναι η περιποίηση στα καλύτερά της, ενώ ταυτόχρονα είστε στην διαδικασία ομορφιάς.

It is pampering at its best whilst you are on the way to looking your best.

ΠΟΙΑ ΜΕΡΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ REJUVANCE ΦΥΣΙΚΟ ΛΙΦΤΙΝΓΚ;

Η τεχνική Rejuvance Natural Facelifting Massage καλύπτει το πρόσωπο, το τριχωτό της κεφαλής, το μπροστινό και το πίσω μέρος του λαιμού και των ώμων, καθώς και το ντεκολτέ. Δεδομένου ότι οι μύες και το δέρμα είναι όλα συνδεδεμένα, το να δουλεύουμε αυτές τις πρόσθετες περιοχές που συνδέονται με το πρόσωπο, βοηθά σημαντικά τη διαδικασία ανόρθωσης.

ΠΟΣΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ, ΤΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ?

Το πρωτόκολλο του Rejuvance Φυσικό Λίφτινγκ Προσώπου απαιτεί 6 μόνο συνεδρίες, διάρκειας μίας ώρας, ασχολείται με διαφορετική περιοχή κάθε φορά και συμβάλλει στο να κάνει το πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ να φαίνονται ανανεωμένα και πιο νεανικά.

ΣΥΝΙΣΤΩΜΕΝΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ:

6 εβδομάδες, μία φορά την εβδομάδα

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ:

1 ώρα

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ:

Μία φορά το μήνα, ανάλογα με την ηλικία και τις ατομικές απαιτήσεις. Κάθε συνεδρία βασίζεται στην επόμενη, πράγμα που σημαίνει ότι τα αποτελέσματα βελτιώνονται κάθε φορά που το δέρμα δουλεύεται ακόμη και αν μια παρατεταμένη περίοδος έχει περάσει μεταξύ των συνεδριών.

 

GUA SHA & ΡΟΛΛΕΡ ΝΕΦΡΙΤΗ Λίφτινγκ και Λεμφικό Μασαζ Προσώπου

Μια πλήρως καταπραϋντική και ευχάριστη θεραπεία που σας αφήνει χαλαρή εσωτερικά και λαμπερή εξωτερικά.

ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΣ ΒΕΛΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Λέγεται ότι είναι η πιο αληθινή μορφή αντιγήρανσης, δεδομένου ότι λειτουργεί εσωτερικά για να βελτιώσει την υγεία σας ταυτόχρονα με το να σας δώσει ένα ορατό λίφτινγκ.

LIVE ONLINE ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΦΥΣΙΚΟΥ ΛΙΦΤΙΝΓΚ

Μάθετε να φροντίζετε το πρόσωπό σας απο την άνεση του σπιτιού σας
feel free to get in touch

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Επικοινωνήστε μαζί μας είτε να κάνετε μια ερώτηση είτε να κανονίσετε ένα ραντεβού. Θα χαρούμε πολύ να έρθετε σε επαφή ή να σας δούμε στον χώρο μας.

  m
  m

  ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΔΕΡΜΑΤΟΣ

  Το δέρμα γίνεται σφικτό αλλά ελαστικό. Η υφή του δέρματος βελτιώνεται και οι πόροι μειώνονται τόσο σε αριθμό όσο και σε μέγεθος.

  m
  m

  ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

  Οι μυς σφίγγουν, το περίγραμμα του προσώπου βελτιώνεται, το δέρμα γίνεται πιο σφριγηλό και ανυψώνεται.

  m
  m

  ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΤΗΣ ΓΗΡΑΝΣΗΣ

  Με τη διέγερση του κολλαγόνου οι απαλές ρυτίδες μπορεί να εξαφανιστούν εντελώς και οι βαθιές ρυτίδες να μειωθούν σημαντικά.

  m
  m

  ΧΑΛΑΡΟ ΚΑΙ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ

  Υπάρχει σημαντική μείωση ή ακόμη και εξάλειψη της έντασης του προσώπου και των συνηθισμένων εκφράσεων του προσώπου.

  m
  m

  ΚΑΝΕ ΔΩΡΟ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ

  Δώσε στον εαυτό σου το δώρο της σωματικής και ψυχικής ευεξίας ενώ ταυτόχρονα εμείς δουλεύουμε την καλύτερη έκδοση του εαυτού σου εξωτερικά.

  v

  At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos qui blanditiis praesentium voluptatum.

  Reset Password