Top
completely natural

ΤΟ LIVE ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΦΥΣΙΚΟΥ LIFTING
ΕΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ
ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΛΑΒΕΤΕ ΔΩΡΕΑΝ ΒΙΝΤΕΟ Η ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ

Μάθετε πώς να φροντίζετε το πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ σας σε ένα δομημένο πρόγραμμα με LIVE εργαστήρια. Με τη μέθοδο Rejuvance Natural Facelift Massage, η οποία ενεργοποιεί το φυσικό κολλαγόνο στο δέρμα, θα μάθετε πώς να λειάνετε, να τονώσετε και να ανορθώσετε το πρόσωπό σας. Μια μοναδική λύση αντιγήρανσης στην Ελλάδα, το οποίο είναι ένα είδος φυσικού Botox.

Τα εργαστήρια θα βιντεοσκοπούνται και θα είναι στη διάθεσή σας σε περίπτωση που δεν μπορέσετε να παρευρεθείτε σε ένα Live μάθημα, καθώς επίσης και μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος για να συνεχίσετε να φροντίζετε τον εαυτό σας.

Aνάλογα το πακέτο που θα επιλέξετε, θα έχετε ΔΩΡΕΑΝ συνδρομή για 1 μήνα στο Live Club Φυσικού Lifting. Εδώ θα βρισκόμαστε παρέα Live 1 φορά την εβδομάδα μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος για να τηρήσουμε μια ρουτίνα ομορφιάς καθώς και να ενισχύσουμε τα αποτελέσματα.

ΔΩΡΕΑΝ εργαστηριο
ΦΥΣΙΚΟΥ LIFTING & μποτοξ

To ΔΩΡΕΑΝ εργαστήριο φυσικού lifting & Botox τη Δευτέρα 04 Απριλίου 2022 έχει ολοκληρωθεί. Ωστόσο, μπορείτε να δηλώστε τα στοιχεία σας παρακάτω και να λάβετε το βίντεο. Θα μπορείτε να μάθετε τις ασκήσεις και να τις επαναλάβετε όποτε θέλετε για να ενισχύσετε τα αποτελέσματα. 

Σεβόμαστε το απόρρητο των προσωπικών σας δεδομένων και θα διαχειριστούμε τα προσωπικά σας στοιχεία με σεβασμό και υπευθυνότητα. Κάτω απο καμία συνθήκη δεν θα πουλήσουμε/παραδώσουμε τα προσωπικά σας στοιχεία και πληροφορίες σε άλλη εταιρεία. Ανα πάσα στιγμή έχετε την επιλογή να διαγραφτείτε από τη βάση δεδομένων μας.

ΤΙ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ το προγραμμα?

LIVE ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ, 2 ΩΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΑΘΗΜΑ

Εάν θέλετε να πετύχετε την καλύτερή σας εμφάνιση με φυσικό τρόπο, απαιτείται μια ρουτίνα. Τα Live μαθήματα είναι σημαντικά διότι παρομοιάζονται με προσωπικές συνεδρίες όπου δεσμεύεστε στην ημέρα και στην ώρα ώστε να δημιουργήσετε μια τακτική ρουτίνα ομορφιάς.

Σε κάθε εργαστήριο θα υπάρχει LIVE υποστήριξη για οποιαδήποτε απορία και πιο σωστή καθοδήγηση. Τα LIVE διαδικτυακά μαθήματα θα έχουν διάρκεια 2 ώρες το κάθε ένα και θα γίνουν στις εξής ημερομηνίες:

Κυριακή 10 Απριλίου στις 18:30

Τετάρτη 13 Απριλίου στις 19:30

Κυριακή 17 Απριλίου στις 18:30

ΈΞΤΡΑ μάθημα με πιέσεις 
Κυριακή 08 Μαϊου στις 18:30

+ 4 εργαστήρια για εξάσκηση με το Club Φυσικού Lifting, όπου οι ημερομηνίες και ώρες θα καθοριστούν με τις διαθεσιμότητες της ομάδας.

ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ

Τα εργαστήρια θα βιντεοσκοπούνται και θα είναι στη διάθεσή σας σε περίπτωση που δεν μπορέσετε να παρευρεθείτε σε Live μάθημα, ή ακόμα εάν θελήσετε να επαναλάβετε τις ασκήσεις. Ο κύκλος των μαθημάτων σε βίντεο θα είναι διαθέσιμος και μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος για έναν χρόνο. Με αυτόν τον τρόπου, θα μπορείτε να συνεχίσετε να φροντίζετε τον εαυτό σας, γιατί όσο περισσότερο επαναλαμβάνετε τις ασκήσεις τόσο καλύτερα αποτελέσματα θα έχετε.

 

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Στο Live Πρόγραμμα Φυσικού Λίφτινγκ, θα σας δείξω πως να δουλέψετε το δέρμα και τους μύες σε κάθε περιοχή του προσώπου, του λαιμού και του ντεκολτέ. Το πρόγραμμα βασίζεται κυρίως σε τεχνικές Rejuvance, προσαρμοσμένες ώστε να μπορείτε να κάνετε τις ασκήσεις στον εαυτό σας για self-care. Πραγματικά αποτελεσματικό αλλά και διαφορετικό απο την Face Yoga, μπορεί να δουλευτεί απο μόνο του ή άφοβα σε συνδυασμό.

Σε συνολικά 3 εργαστήρια θα μάθετε πρώτα πως να κάνετε ένα λεπτομερές μασάζ Φυσικού Λίφτινγκ σε όλο το πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ, που πραγματικά αναζωογονεί και ανορθώνει. Θα ακολουθήσουν εντατικές ασκήσεις σε όλες τις περιοχές που μας απασχολούν, όπως το μέτωπο, τα μάτια, το άνω χείλος, τις ρινοπαρειακές πτυχές, το προγούλι, λαιμός και ντεκολτέ.

Τα παραπάνω έχουν σαν αποτέλεσμα να βελτιώνουν όλα τα σημεία του προσώπου, λαιμού και ντεκολτέ, ώστε η εμφάνισή σας να δείχνει συνολικά πιο ξεκούραστη, λαμπερή και νεανική.

ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗ για 1 μηνα

ΣΤΟ club φυσικου λιφτινγκ

Μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος, για 30 λεπτά μια φορά την εβδομάδα, θα βρισκόμαστε παρέα LIVE να κάνουμε εξάσκηση αυτά που μάθαμε. Θα επαναλάβουμε το ολοκληρωμένο μασάζ κάθε φορά, ωστόσο θα εστιάζουμε σε διαφορετικό τμήμα του προσώπου ή λαιμού κάθε φορά. 

Με την επανάληψη, όχι μόνο θα δείτε αποτέλεσμα, αλλά σκοπός είναι να μπείτε σε μια ρουτίνα ομορφιάς και να την συνεχίσετε. Εάν θελήσετε μετά από αυτόν τον μήνα, μπορείτε να αγοράσετε συνδρομή στο CLUB Φυσικού Λίφτινγκ ώστε να συνεχίζουμε να δουλεύουμε το δέρμα μας παρέα. 

ΜΥΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΥΕΞΙΑΣ ΑΠΟ ΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ

Είμαι επαγγελματίας της Κινέζικης Ιατρικής (βελονισμός, βοτανοθεραπεία, διατροφή) και είμαι παθιασμένη με την φυσική φροντίδα υγείας, ευεξίας και ομορφιάς. Είναι χαρά μου να μοιραστώ μαζί σας συμβουλές και μυστικά σχετικά με τη διατροφή, την ευεξία και τον τρόπο ζωής που όχι μόνο θα συμπληρώσουν τη ρουτίνα ομορφιάς σας, αλλά ευελπιστώ να προσθέσουν αξία στη ζωή σας.

 

m

ειμαι ετοιμη να ΚΑΝΩ ΕΓΓΡΑΦΗ
ΣΕ Ενα προγραμμα φυσικου lifting
 

ΤΩΡΑ ΜΕ -25% ΣΕ ΤΙΜΗ earlybird
ΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8 ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ INSTA25 στο ταμειο

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:

Το Πρόγραμμα συμπεριλαμβάνει:

1 Live Διαδικτυακό Εργαστήριο Φυσικού Lifting 

Αυτό θα συμπεριλαμβάνει ότι αναγράφεται στο Workshop 1 παραπάνω, με ολοκληρωμένο και λεπτομερές μασάζ για πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ με αποτέλεσμα φυσικού Botox. Απο την άνεση του σπιτιού σας, μπορείτε να το επαναλαμβάνετε όσες φορές θέλετε μέσα σε μια εβδομάδα, γιατί θα σας μάθω πως να το κάνετε όλο αυτό σε περίπου 20 λεπτά μόνο. 

Πρόσβαση στο βιντεοσκοπημένο εργαστήριο για 1 έτος

Το Πρόγραμμα συμπεριλαμβάνει:

3 Live Διαδικτυακά Εργαστήρια Φυσικού Lifting 

Αυτά θα συμπεριλαμβάνουν ότι αναγράφεται στα Workshops 1, 2, 3  παραπάνω, με ολοκληρωμένο και λεπτομερές μασάζ για πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ που έχει αποτέλεσμα φυσικού Botox. Επιπλέον, θα μάθετε εντατικές ασκήσεις για ενισχυμένα αποτελέσματα για μέτωπο, αυλάκι μεταξύ τα φρύδια, μάτια, άνω χείλος, ρινοπαρειακή αύλακα και προγούλι + λαιμό και ντεκολτέ.

ΔΩΡΕΑΝ συνδρομή για 1 μήνα στο Live Natural Facelift Club

Θα βρισκόμαστε Live 1 φορά την εβδομάδα μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος για να τηρήσουμε μια ρουτίνα ομορφιάς καθώς και να ενισχύσουμε αλλά και να συντηρήσουμε τα αποτελέσματα. 

Πρόσβαση σε βιντεοσκοπημένα εργαστήρια για 1 έτος

Το Πρόγραμμα συμπεριλαμβάνει:
3 Live Διαδικτυακά Εργαστήρια Φυσικού Lifting 

Αυτά θα συμπεριλαμβάνουν ότι αναγράφεται στα Workshops 1, 2, 3  παραπάνω, με ολοκληρωμένο και λεπτομερές μασάζ για πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ που έχει αποτέλεσμα φυσικού Botox. Επιπλέον, θα μάθετε εντατικές ασκήσεις για ενισχυμένα αποτελέσματα για μέτωπο, αυλάκι μεταξύ τα φρύδια, μάτια, άνω χείλος, ρινοπαρειακή αύλακα και προγούλι + λαιμό και ντεκολτέ.

ΔΩΡΕΑΝ συνδρομή για 1 μήνα στο Live Natural Facelift Club

Θα βρισκόμαστε Live 1 φορά την εβδομάδα μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος για να τηρήσουμε μια ρουτίνα ομορφιάς καθώς και να ενισχύσουμε αλλά και να συντηρήσουμε τα αποτελέσματα. 

Πρόσβαση σε βιντεοσκοπημένα εργαστήρια για 1 έτος


+ 1 επιπλέον διαδικτυακό εργαστήριο
 

Εδώ θα μάθετε πως να κάνετε πιέσεις σε βελονιστικά σημεία ώστε να ανορθώσετε το πρόσωπο, να κάνετε πρόληψη σε πτώσεις αλλά και να βελτιώσετε την κυκλοφορία του αίματος καθώς και την ποιότητα του δέρματος.

ΤΙ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ?

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΜΑΣΑΖ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Σε αυτό το εργαστήριο θα μάθετε πώς να κάνετε σωστά το μασάζ στο πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ με πολύ λεπτομέρεια. Θα εντριφύσουμε ώστε κάθε μας κίνηση να είναι πραγματικά συνειδητή, δίνοντας προσοχή στην τεχνική, καθώς θα επαναλαμβάνεται σε κάθε συνεδρία αλλά και μετά την ολοκλήρωσή του στο CLUB φυσικού λίφτινγκ. 

Με αυτό το μασάζ “σιδερώνουμε” τις γραμμές ή ρυτίδες για να κάνουμε τις βαθύτερες λιγότερο εμφανές και τις λεπτές να εξαφανιστούν εντελώς. Αυτό εννοούμε όταν λέμε οτι είναι σαν φυσικό Botox.

Αρχικά, θα επαναλαμβάνεται το μασάζ για περιποίηση προσώπου με πολύ λεπτομέρεια και στη συνέχεια θα δουλεύετε συγκεκριμένα τμήματα εντατικά ώστε να ενεργοποιηθούν και να βελτιωθούν. Δείτε αναλυτικά παρακάτω τι περιλαμβάνει:

μετωπο και αυλακι μεταξυ φρυδιων

Θα ξεκινήσουμε με το μασάζ σε όλο το πρόσωπο. Μετά θα  μάθετε πως να αφαιρείτε την ένταση από το μέτωπο, τα φρύδια και το αυλάκι (περιοχή του τρίτου ματιού) που τείνει σε πολλούς να σχηματίζει κάθετες γραμμές.

ΜΑΤΙΑ και ΦΡΥΔΙΑ

Για την σύσφιξη και ανόρθωση της περιοχής των ματιών, εκτός απο Rejuvance, θα το αντιμετωπίσουμε με ασκήσεις γιόγκα και πιέσεις σε βελονιστικά σημεία. Οι ασκήσεις θα συμβάλλουν στην βλεφαρόπτωση, στα άνισα φρύδια, στο πρήξιμο κάτω από τα μάτια και θα μαλακώσουν τις γραμμές/ρυτίδες γύρω από αυτά. 

ΑΝΩ ΧΕΙΛΟΣ και ΡΙΝΟΠΑΡΕΙΑΚΗ ΑΥΛΑΚΑ

Εδώ θα δωθεί έμφαση σε ασκήσεις για να λειάνουμε ακόμα περισσότερο το άνω χείλος, το οποίο είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για όσους έχουν γραμμές καπνιστών. Επίσης, θα κάνουμε την ρινοπαρειακή αύλακα πιο σφριγηλή και θα αφαιρέσουμε ένταση απο μυες όπως τον μασητήρα. 

Αρχικά, θα επαναλαμβάνεται το μασάζ για περιποίηση προσώπου με πολύ λεπτομέρεια και στη συνέχεια θα δουλεύετε συγκεκριμένα τμήματα εντατικά ώστε να ενεργοποιηθούν και να βελτιωθούν. Δείτε αναλυτικά παρακάτω τι περιλαμβάνει:

ΠΗΓΟΥΝΙ, ΣΙΑΓΟΝΑ, ΠΕΡΙΓΡΑΜΜΑ (ΟΒΑΛ) ΚΑΙ προγουλι

Εδώ δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στο κάτω μέρος του προσώπου, δηλαδή στη σιαγόνα καθώς και στο περίγραμμα και στο προγούλι. Το κάτω μέρος του προσώπου περιλαμβάνει ασκήσεις για τους μύες που περιβάλλουν το πηγούνι, για τις άκρες του στόματος, για τη σμίλευση της σιαγόνας και τέλος για την σύσφιξη στην περιοχή του προγούλι. 

προγουλι και ΛΑΙΜΟΣ

Θα μάθετε να κάνετε μασάζ μπροστά και πίσω απο το λαιμό για πιο λεία επιδερμίδα και θα αφαιρέσετε την ένταση από τους μύες που τον συγκρατούν. Εκτός απο ασκήσεις στο πρόσωπο, θα σας δείξω ασκήσεις για την σωστή στάση του σώματος, οι οποίες συμβάλλουν πάρα πολύ στην όψη του λαιμού και στο προγούλι. 

ΝΤΕΚΟΛΤΕ

Τέλος, θα επικεντρωθούμε στο ντεκολτέ, δηλαδή την περιοχή του θώρακα που εκτίθεται όταν φοράτε ανοιχτό πουκάμισο ή φόρεμα. όπου το δέρμα τείνει να δημιουργεί γραμμές αφυδάτωσης. Με λίγες μόνο κινήσεις, αυτή η περιοχή μπορεί να έχει εντυπωσιακά αποτελέσματα για να απολαμβάνετε ρούχα με λαιμόκοψη με αυτοπεποίθηση.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ
(ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟ)

ΠΙΕΣΕΙΣ ΣΕ ΒΕΛΟΝΙΣΤΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ

Σε αυτό το εργαστήριο θα μάθετε για τους μεσημβρινούς που διατρέχουν σε όλο το σώμα μας και πως όταν ενεργοποιούμε συγκεκριμένα σημεία πάνω σε αυτά μπορούμε να βοηθήσουμε παθήσεις υγείας αλλά και να βελτιώσουμε το πρόσωπο. Τα σημεία που θα μάθετε στο πρόσωπο είναι αυτά που χρησιμοποιούνται στις συνεδρίες αισθητικού βελονισμού προσώπου. Ο Αισθητικός Βελονισμός Προσώπου λέγεται ότι είναι η πιο αληθινή μορφή αντιγήρανσης, δεδομένου ότι λειτουργεί εσωτερικά για να βελτιώσει την ευεξία σας ταυτόχρονα με το να σας δώσει ένα ορατό λίφτινγκ.

Πιέσεις σε βελονιστικά σημεία διεγείρουν την κυκλοφορία του αίματος, η οποία οξυγονώνει και εκκρίνει θρεπτικά συστατικά στο δέρμα. Ως αποτέλεσμα, το δέρμα γίνεται πιο ελαστικό, τονωμένο και ανορθωμένο, χαρίζοντας μια ζωντανή λάμψη, το πρήξιμο κάτω από τα μάτια μειώνονται και πάνω απ’όλα αισθάνεστε αναζωογονημένοι.

στο εντατικο LIVE Προγραμμα θα εχετε τη δυνατοτητα να πετυχετε τα εξης:

1. Να τονώσετε όλο το δέρμα του προσώπου, λαιμού και ντεκολτέ

2. Να βελτιώσετε την υφή και την ελαστικότητα του δέρματος, να μειώσετε τους πόρους

3. Να εξαλείψετε την εμφάνιση λεπτών γραμμών
4. Να μειώσετε δραματικά την εμφάνιση βαθύτερων ρυτίδων
5. Να αφαιρέσετε την ένταση που αποτυπώνεται στο πρόσωπο από καθημερινές εκφράσεις (ειδικά στο μέτωπο και στο αυλάκι μεταξύ τα φρύδια)
6. Να ανασηκώσετε τα φρύδια, να τονώσετε την περιοχή των ματιών και να μειώσετε το πρήξιμο ή τους μαύρους κύκλους κάτω από αυτά
7. Να βελτιώσετε το περίγραμμα (οβάλ), το προγούλι και τον λαιμό 
8. Να βελτιώσετε ή να εξομαλύνετε τις γραμμές αφυδάτωσης στο ντεκολτέ
9. Να κάνετε πρόληψη σε ρυτίδες και πτώσεις στο πρόσωπο

Τα παραπάνω έχουν σαν αποτέλεσμα να βελτιώνουν όλα τα σημεία του προσώπου, λαιμού και ντεκολτέ, ώστε η εμφάνισή σας να δείχνει συνολικά πιο ξεκούραστη, λαμπερή και νεανική.

 

mΤΙ ΤΕΧΝΙΚΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΤΟ LIVE ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΦΥΣΙΚΟΥ ΛΙΦΤΙΝΓΚ;

Οι LIVE συνεδρίες βασίζονται στη μέθοδο του Rejuvance Φυσικού Λίφτινγκ Προσώπου. Κανονικά, αυτή η τεχνική απολαμβάνεται ως ατομική συνεδρία στον χώρο μου. Είναι η πιο χαλαρωτική και ταυτόχρονα η πιο αποτελεσματική τεχνική φυσικού λίφτινγκ που έχω συναντήσει. Αυτή η μέθοδος έχει προσαρμοστεί έτσι ώστε να μπορείτε να ακολουθήσετε ένα πρωτόκολλο do-it-yourself σε ένα εντατικό πρόγραμμα 3 LIVE μαθημάτων . Είναι ένα ολοκληρωμένο πρωτόκολλο φυσικού λίφτινγκ που καλύπτει όλες τις περιοχές του προσώπου, του λαιμού και του ντεκολτέ, ώστε να φαίνεστε αναζωογονημένες, ξεκούραστες και λαμπερές. 

Το Rejuvance είναι μια αντιρυτιδική τεχνική που δεν απαιτεί εργαλεία ή χρήση προϊόντων. Θα μάθετε να κάνετε ένα μασάζ στο πρόσωπο, το οποίο τονώνει την παραγωγή του κολλαγόνου και ελαστίνης, επιτρέποντας την πραγματική ενυδάτωση του δέρματός σας από μέσα προς τα έξω. Αυτό επιτυγχάνεται με την απελευθέρωση του συνδετικού ιστού που κολλά στα οστά, επιτρέποντας στις ίνες κολλαγόνου και ελαστίνης να ανακτήσουν την ελαστικότητά τους, βελτιώνοντας ταυτόχρονα τη ροή του αίματος, των λεμφικών υγρών και του qi (ζωτικής δύναμης) κάτω από το δέρμα. Η ένταση του προσώπου εξαφανίζεται και οι ρυτίδες εξομαλύνονται.

Εκτός από το στρώμα του δέρματος, θα μάθετε πως να εντοπίζετε και να δουλεύετε τους μύες της κεφαλής, του προσώπου, λαιμού και ντεκολτέ. Περί τους 100 διαφορετικούς μύες δουλεύονται ξεχωριστά, ώστε να μειωθούν οι εντάσεις του προσώπου που αντικατοπτρίζονται στις συνήθεις, καθημερινές εκφράσεις μας. Ταυτόχρονα το πρόσωπο σφίγγει και ανορθώνεται.

 

 

ΔΩΡΕΑΝ εργαστηριο
ΦΥΣΙΚΟΥ LIFTING & μποτοξ

To ΔΩΡΕΑΝ εργαστήριο φυσικού lifting & Botox τη Δευτέρα 04 Απριλίου 2022 έχει ολοκληρωθεί. Ωστόσο, μπορείτε να δηλώστε τα στοιχεία σας παρακάτω και να λάβετε το βίντεο. Θα μπορείτε να μάθετε τις ασκήσεις και να τις επαναλάβετε όποτε θέλετε για να ενισχύσετε τα αποτελέσματα. 

Σεβόμαστε το απόρρητο των προσωπικών σας δεδομένων και θα διαχειριστούμε τα προσωπικά σας στοιχεία με σεβασμό και υπευθυνότητα. Κάτω απο καμία συνθήκη δεν θα πουλήσουμε/παραδώσουμε τα προσωπικά σας στοιχεία και πληροφορίες σε άλλη εταιρεία. Ανα πάσα στιγμή έχετε την επιλογή να διαγραφτείτε από τη βάση δεδομένων μας.

about the coach

ΚΕΡΙ ΛΥΜΠΕΡΗ

Με πάθος για τη φροντίδα των άλλων, το κυρίαρχο υπόβαθρο της Keri Lymberis από το 2008, βρίσκεται στην Κλασική Κινεζική Ιατρική. Μέσω του βελονισμού, βοτανοθεραπείας και της διατροφής, ενεργοποιούνται οι φυσικές θεραπευτικές δυνάμεις του σώματος ώστε να ξεπεράσει διαταραχές ή ασθένειες.

«Έχουμε ευλογηθεί με ένα σώμα και μια ζωή, έτσι είναι στο χέρι μας να διασφαλίσουμε την καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας. Πρέπει να αγαπάμε και να σεβόμαστε τον εαυτό μας αρκετά ώστε να του δίνουμε προτεραιότητα.»

Η Κέρι έχει ολοκληρώσει σπουδές εναλλακτικών επιστημών σε διάφορους τομείς. Στο φυσικό lifting, η Κέρι ολοκλήρωσε σπουδές με εξειδίκευση στο Rejuvance Φυσικό Lifting Προσώπου, στο Gua Sha Λεμφικό Μασάζ Προσώπου καθώς και στον Aισθητικό Bελονισμό Προσώπου απο την Virginia Doran (διεθνή διδάσκαλο).

Εκτός απο τα παραπάνω, οι βασικές σπουδές της είναι:

 • Κλασσική Κινέζικη Ιατρική (3,5 έτη πτυχίο)
 • Δυτική Ιατρική Ανατομία και Φυσιολογία (2-ετές πτυχίο)
 • Ολιστική και Ενεργειακή Διατροφολογία (2-ετές πτυχίο)
 • Ομοιοπαθητική για πρώτες βοήθειες  (12μηνο πτυχίο)
 • Hunyuan Ιατρική, US (6-μηνη διάρκεια)
 • Ανθοιάματα του Bach (6-μηνη διάρκεια)
 • Theta Healing (τμήμα αρχάριων και προχωρημένων)
 • Body Harmony (απο το 2019 έως και σήμερα)

H Κέρι είναι μέλος του Ελληνικού Συλλόγου Βελονισμού και Κινέζικης Ιατρικής.

Η Κέρι γεννήθηκε στην Αυστραλία και πλέον κατοικεί και εξασκεί το επάγγελμά της στην Αθήνα. Μιλάει Αγγλικά και Ελληνικά.

KeriLymberis
You said about us

testimonial

LIVE ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΦΥΣΙΚΟΥ ΛΙΦΤΙΝΓΚ

To live εργαστήριο ήταν πραγματικά πολύ ενδιαφέρον. Η Κερι μας δίδαξε και μας καθοδήγησε αναλυτικά σε όλες τις κινήσεις του self-rejuvance. Η περιποίηση του προσώπου μας σε συχνή εφαρμογή των πρακτικών αυτών, πραγματικά χαρίζει εντυπωσιακή διαφορά. Σας το συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Τότα, 64, Κηφισιά, Αθήνα

testimonial

LIVE ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΦΥΣΙΚΟΥ ΛΙΦΤΙΝΓΚ

Κατά την διάρκεια των μαθημάτων Rejuvance που έγιναν live με δασκάλα την Κέρη, πιστεύω πως η όλη διαδικασία λειτούργησε περίφημα, και κυρίως τα αποτελέσματα στο πρόσωπο τα οποία φάνηκαν αμέσως, γιατί το δέρμα μου έγινε πιο ελαστικό και πιο λαμπερό. Το κυριότερο είναι η ευεξία που αισθανόμουν κατά την διάρκεια του μαθήματος αλλά και για την υπόλοιπη ημέρα. Νομίζω ότι η Κέρη σαν δασκάλα και θεραπεύτρια ήταν εξαιρετική και πολυ επεξηγηματική όσον αφορά τις ασκήσεις που μας μάθαινε να κάνουμε μόνες μας. Μου άρεσε επίσης, ότι στο μάθημα λάμβαναν μέρος και άλλες κοπέλες και μπορούσε να κάνει καθεμιά ερωτήσεις στην Κέρη και να ικανοποιούνται όλες οι απορίες μας και να παρατηρούμε τις διαφορές στο πρόσωπο της καθεμίας μετά από κάθε μάθημα. Νομίζω ότι η θεραπεία με Rejuvance είναι πάρα πολύ καλή για να ανανεωθεί η όψη του προσώπου χωρίς νυστέρι!

Λίτσα, 72 ετών, Μαρούσι, Αθήνα

testimonial

LIVE ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΦΥΣΙΚΟΥ ΛΙΦΤΙΝΓΚ

Η εμπειρία των online μαθημάτων ήταν υπέροχη και επέστρεφα με χαρά στο μάθημα. Είχε ενδιαφέρον από την άποψη πως μαθαίναμε και ανατομία των μυών του προσώπου και οφέλη του μασάζ για πράγματα πέρα της όψης του δέρματος. Είχα αποτέλεσμα από την άποψη πως τονώθηκε το δέρμα και οι μύες σε βάθος. Ένιωθα πως όταν χαμογελουσα στις φωτογραφίες πως το πρόσωπο "στηρίζεται" περισσότερο από πριν. Επίσης, το δέρμα είχε αποκτήσει σφριγηλότητα και ελαστικότητα ξανά. Μου έχουν μείνει κάποιες συνήθειες από τα μαθήματα και τονώνω το πρόσωπο σχεδόν σε καθημερινή βαση. Η Κερι είναι μεταδοτική και εχει μια σταθερή επιμονή, πράγμα που με βοήθησε να αποκτήσω πιο βαθειά γνώση και να εμπεδώσω τη γνώση της πρακτικής. Μου άρεσε που υπήρχαν το μασάζ μαζι με ασκήσεις ενδυνάμωσης που βοήθησαν το βλέμμα μου και την περιοχή των ματιών.

Άννα, 49 ετών, Αθήνα Ελλάδα & Κάϊρο Αίγυπτο

testimonial

Rejuvance Φυσικό Λίφτινγκ Προσώπου

Είμαι ενθουσιασμένη. Δεν περίμενα για την ηλικία μου (είμαι 66) τέτοια βελτίωση στην επιδερμίδα του προσώπου μου. Μάλιστα, πριν ακόμη αρχίσει η θεραπευτική αγωγή στο πρόσωπο, ένιωσα θαυμάσια, γενικότερη ευεξία θα έλεξα, με το χαλαρωτικό μασάζ στους ώμους και στο λαιμό. Δε γράφω περισσότερα γιατί μόνο εάν δοκιμάσει κανείς θα καταλάβει τα οφέλη του. Το συστήνω ανεπιφύλακτα.

Alla, 66 ετών, Ζωγράφου, Αθήνα

testimonial

REJUVANCE & GUASHA ΦΥΣΙΚΟ ΛΙΦΤΙΝΓΚ

Γνώρισα την Κέρι εντελώς τυχαία όταν αποφάσισα να κάνω θεραπείες για το πρόσωπό μου. Έκανα το Rejuvance και το QuaSha. Τα αποτελέσματα ήταν θεαματικά, όπως μου έλεγαν οι φίλες μου. Το δέρμα μου έγινε πιο φωτεινό και πιο ξεκούραστο. «Μαλάκωσε» όλη η εικόνα. Κατά την διάρκεια της θεραπείας, η Κέρι εκπέμπει πολύ θετική και «ηρεμιστική» ενέργεια με αποτέλεσμα κάθε φορά να χαλαρώνω και να απολαμβάνω την διαδικασία σε σημείο που να μην θέλω να τελειώσει! Σαν θεραπεύτρια είναι εξαιρετική γιατί εκτός από τα αποτελέσματα που πραγματικά είδα, εμπνέει εμπιστοσύνη, έχει πάντα καλή διάθεση και ενδιαφέρεται να πετύχει τον στόχο που έχει βάλει ο θεραπεύομενος.

Φένια, 53 ετών, Ζωγράφου, Αθήνα

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ LIVE ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

 

ΕΑΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΜΠΟΤΟΞ Η ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ, ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΦΥΣΙΚΟΥ LIFTING?

Αρχικά με το Υαλουρονικό Οξύ, εφόσον έχουν περάσει 2 εβδομάδες από την εφαρμογή, όχι μόνο δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα να γίνει μασάζ στο πρόσωπο, μπορεί να βοηθήσει κάποιες περιοχές όπως την ρινοπαρειακή αύλακα να φαίνεται πιο γεμάτη και σφριγηλή. 

Αναφορικά με το Μπότοξ, έχω μιλήσει με ποικίλους δερματολόγους και υπάρχουν διάφορες απόψεις στο θέμα. Κάποιοι λένε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα ενώ άλλοι λένε ότι το μασάζ μπορεί να συμβάλλει σε μικρότερη διάρκεια του Μπότοξ στο δέρμα. Για να είστε σίγουρες, μπορείτε να αποφύγετε το μασάζ σε περιοχές που έχει εφαρμοστεί και να κάνετε μασάζ στο υπόλοιπο πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ. Έτσι, θα φαίνεται το δέρμα λείο και αναζωογονημένο συνολικά και όχι μόνο στις περιοχές που έχει Μπότοξ. Ωστόσο, προτείνω πάντα να μιλήσετε με τον δερματολόγο σας.

ΚΑΝΩ FACE YOGA, ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΦΥΣΙΚΟΥ LIFTING?

Η Face Yoga και το μασάζ φυσικού lifting δουλεύουν διαφορετικά, αλλά μπορεί να εφαρμόζονται άφοβα σε συνδυασμό. 

ΠΟΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΤΑ LIVE ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ?

Το Εντατικό LIVE Πρόγραμμα Φυσικού Λίφτινγκ, θα πραγματοποιηθεί απο την Κυριακή 10 Απριλίου έως την Κυριακή 17 Απριλίου 2022.

 

ΠΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΤΑ LIVE ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ;

Τα εργαστήρια γίνονται σε πραγματικό χρόνο μέσω της πλατφόρμας του Zoom. Όταν αγοράσετε το εντατικό πρόγραμμα θα σας αποσταλεί πρόσκληση μέσω email για συμμετοχή. 


ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΩ ΣΤΑ LIVE ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ?

Όλα τα LIVE εργαστήρια του εντατικού προγράμματος θα καταγράφονται και θα σας δίνεται πρόσβαση στα βίντεο την επόμενη μέρα του μαθήματος. Επίσης, τα βίντεο θα είναι διαθέσιμα και μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος ώστε να συνεχίζετε να φροντίζετε τον εαυτό σας.

 

ΘΑ ΕΧΩ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΑ ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΜΕΝΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ?

Μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος, τα βιντεοσκοπημένα εργαστήρια θα είναι διαθέσιμα για 12 μήνες τουλάχιστον, χωρίς έξτρα χρέωση. Απο εκεί και πέρα, μπορεί να καθοριστεί ένα μικρό ετήσιο κόστος ως συνδρομή (ώστε να να καλυφθούν τα συνεχόμενα κόστη της πλατφόρμας), εάν και δεν έχει αποφασιστεί ακόμα.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΕΡΓΑΛΕΙΑ Η ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΤΑ  ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ ΜΟΥ;

Η τεχνική που χρησιμοποιούμε για τα εργαστήρια δεν απαιτούν τη χρήση προϊόντων ή εργαλείων. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα καθαρό πρόσωπο που έχει ενυδατωθεί καλά το πρωινό του LIVE μαθήματος ή αμέσως πριν. Αν και δεν είναι υποχρεωτικό, εάν θέλετε να κάνετε κάτι επιπλέον, μη διστάσετε να κάνετε απολέπιση και μια μάσκα 1 φορά την εβδομάδα, ώστε να φέρετε το δέρμα σας στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

ΕΙΜΑΙ ΑΝΤΡΑΣ. ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΔΩΡΕΑΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ Η ΣΤΟ ΕΝΤΑΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ?

Φυσικά, όλοι είναι ευπρόσδεκτοι να παρακολουθήσουν τα εργαστήρια μας. Ωστόσο, εάν έχετε γένια, ενδέχεται να μην μπορείτε να ακολουθήσετε όλες τις ασκήσεις που δίνονται, καθώς στο εντατικό πρόγραμμα 3 εργαστηρίων καλύπτουμε όλες τις περιοχές του προσώπου, λαιμού και ντεκολτέ. Εάν ενδιαφέρεστε για ένα πρόγραμμα για άντρες, μη διστάσετε να μας στείλετε τα στοιχεία σας από τη σελίδα Επικοινωνία και θα σας ενημερώσουμε εγκαίρως.


ΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΘΑ ΕΧΩ?

Όλοι βλέπουν αποτελέσματα. Ωστόσο, είναι δύσκολο να προσδιοριστούν για το κάθε άτομο απο πριν, γιατί εξαρτάται απο την ηλικία, τον τρόπο ζωής, την κατάσταση του δέρματος, εάν το ενυδατώνετε, εάν το φροντίζετε ήδη με κάποιο τρόπο το δέρμα ή εάν δεν έχει “δουλευτεί” ποτέ με κάποιου είδους μασάζ.  Κάποια άτομα βλέπουν δραματική διαφορά γρήγορα και άλλοι θέλουν περισσότερες συνεδρίες για να δούνε μεγάλη διαφορά. Δεν υπάρχει μια συνταγή για όλους και τα αποτελέσματα διαφέρουν σε κάθε μία/έναν. Τέλος, είναι σημαντική η επανάληψη των ασκήσεων μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος για να ενισχύσετε τα αποτελέσματα καθώς και να τα συντηρήσετε. Θα σας βοηθήσω να βάλετε ένα πρόγραμμα ώστε να δημιουργήσετε μια ρουτίνα και μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος.

 

liveclasses-textpic-long
Εάν έχετε απορίες για το πρόγραμμα, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου στα παρακάτω στοιχεία: 
Τηλ: + 30 213 028 4301
E-mail: lookyourbest@kerilymberis.com
 
Εναλλακτικά, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα:

  v

  At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos qui blanditiis praesentium voluptatum.

  Reset Password