Top
Image Alt

Gua Sha & Jade roller Φυσικο Λιφτινγκ

Gua Sha & ΚΥΛΙΝΔΡΟ ΑΠΟ ΝΕΦΡΙΤΗ

ΛΙΦΤΙΝΓΚ ΚΑΙ ΛΕΜΦΙΚΟ ΜΑΣΑΖ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Το Gua Sha Μασάζ Προσώπου είναι μια κινεζική φαρμακευτική τεχνική που εφαρμόστηκε από τις γυναίκες υψηλής κοινωνίας στην αρχαία Κίνα. Το Gua Sha χρησιμοποιεί ορυκτές πέτρες καθώς επίσης και έναν κύλινδρο προσώπου (jade roller) που κατασκευάζονται όλα από λείο νεφρίτη ή άλλες φυσικές πέτρες όπως ο χαλαζίας ή ο οψιδανός. Η κλινική μας προτιμά τη χρήση νεφρίτη για τις θεραπευτικές και καθαριστικές του ιδιότητες. Οι πέτρες gua sha χρησιμοποιούνται στο μεγαλύτερο μέρος της θεραπείας για να προσδώσουν ένα συσφικτικό αποτέλεσμα, ενώ δουλεύονται οι μύες για την επίτευξη βαθιάς απελευθέρωσης της έντασης. Παραδοσιακά, ο κύλινδρος προσώπου απο νεφρίτη (jade roller) χρησιμοποιείται μετά από το μασάζ προσώπου με gua sha για να ηρεμήσει και να δροσίσει το δέρμα, και αυτό εφαρμόζουμε στην κλινική μας.

Ένα φυσικό αντιγηραντικό λάδι προσώπου εφαρμόζεται πρώτα στο πρόσωπο και οι πέτρες gua sha στη συνέχεια γλιστρούν πάνω στο πρόσωπο χρησιμοποιώντας διάφορες τεχνικές κίνησης (μασάζ). Το λάδι προσώπου που χρησιμοποιείται μπορεί να ποικίλει, αλλά είναι συνήθως ένας συνδυασμός αμυγδάλου, chia, ρόδι και έλαια από σπόρους σταφυλιού. Αυτά τα έλαια είναι ψυχρής απόσταξης, βιολογικά και εμπλουτισμένα με απαραίτητες βιταμίνες που βοηθούν στη σύσφιξη, την βαθιά ενυδάτωση και τον εμπλουτισμό του δέρματος με θρεπτικά συστατικά.


Η πέτρα απο νεφρίτη έχει αμέτρητες ιδιότητες αν και κυρίως είναι μια ισχυρή πέτρα καθαρισμού, που ενισχύει το φιλτράρισμα και την έκκριση των οργάνων. Είναι εξαιρετική για την απομάκρυνση των τοξινών και την εξισορρόπηση των υγρών στο σώμα και ένας από τους λόγους που είναι αποτελεσματική για λεμφικό μασαζ (ο δεύτερος λόγος είναι η ίδια η τεχνική του μασάζ). Στο ενεργητικό πεδίο, η πέτρα νεφρίτη συνδέεται με το τσάκρα της καρδιάς και θεραπεύει, αναπληρώνει, και υποστηρίζει. Είναι επίσης γνωστό οτι απελευθερώνει την αρνητική ενέργεια ή σκέψεις και καταπραΰνει το μυαλό. Το πράσινο χρώμα συνδέεται με τη φύση που είναι ολοκληρωμένη και σε αφθονία και αυτό το στοιχείο στις θεραπείες διευκολύνει την πληρότητα, τη ροή στην ευεξία, καθώς και τη φυσική ευημερία.

guasha_textpic

ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΤΟΥ Gua Sha ΛΙΦΤΙΝΓΚ ΚΑΙ ΛΕΜΦΙΚΟ ΜΑΣΑΖ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Το Gua Sha Λίφτινγκ και Λεμφικό Μασαζ Προσώπου πραγματοποιείται στο πρόσωπο και το λαιμό για την ενίσχυση της κυκλοφορίας του αίματος, οξυγονώνοντας τους ιστούς και βοηθώντας την εξάλειψη των τοξινών μέσω της λεμφικής αποστράγγισης. Το πιο σημαντικό αποτέλεσμα του είναι που σμιλεύει και ανορθώνει το προσώπο, οφέλη που συχνά γίνονται εμφανή αμέσως μετά τη συνεδρία. Αυτή η τεχνική ανακουφίζει επίσης την ένταση στους μυς του προσώπου, θεραπεύει το χαλαρωμένο δέρμα και το οίδημα, τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια, βοηθώντας συνολικά στην αναζωογόνηση του δέρματος με αποτέλεσμα μια φωτεινή και λαμπερή επιδερμίδα.

Η θεραπεία Gua Sha είναι εντελώς καταπραϋντική και ευχάριστη, αφήνοντάς σας χαλαρούς εσωτερικά και λαμπερούς εξωτερικά. Ομοίως με άλλες φυσικές μεθόδους λίφτινγκ μας, με τη βελτίωση της ροής του αίματος και του qi και επίσης με την αποστράγγιση των τοξινών από το πρόσωπό σας, δείχνετε και αισθάνεστε λαμπερές και εντελώς αναζωογονημένες. Τέλος, το λάδι που χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με την πέτρα νεφρίτη θα δώσει ένα ακτινοβόλο και συσφικτικό αποτέλεσμα.

ΠΟΣΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ, ΤΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ?

Οι συνεδρίες Gua Sha Λίφτινγκ και Λεμφικό Μασαζ Προσώπου δεν διαφέρουν σημαντικά μεταξύ τους, όπως κάνουν με το Rejuvance Φυσικό Λίφτινγκ Προσώπου για παράδειγμα. Σε αυτήν την περίπτωση, είναι η επανάληψη σε κάθε συνεδρία που βοηθά στη δημιουργία αποτελεσμάτων με διάρκεια.

ΣΥΝΙΣΤΩΜΕΝΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ:

Τουλάχιστον 8-10 συνεδρίες, μία ή δύο φορές την εβδομάδα.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ:

45 λεπτά

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ:

Μία φορά το μήνα, ανάλογα με την ηλικία και τις ατομικές απαιτήσεις.

 

REJUVANCE ΦΥΣΙΚΟ ΛΙΦΤΙΝΓΚ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Μια απίστευτα απαλή θεραπεία, αλλά με εξαιρετικά αποτελέσματα που διαρκούν. Θα αισθανθείτε εντελώς ανανεωμένοι και χαλαροί μετά από κάθε συνεδρία.

ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΣ ΒΕΛΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Λέγεται ότι είναι η πιο αληθινή μορφή αντιγήρανσης, δεδομένου ότι λειτουργεί εσωτερικά για να βελτιώσει την υγεία σας ταυτόχρονα με το να σας δώσει ένα ορατό λίφτινγκ.

LIVE ONLINE ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΦΥΣΙΚΟΥ ΛΙΦΤΙΝΓΚ

Μάθετε να φροντίζετε το πρόσωπό σας απο την άνεση του σπιτιού σας.
feel free to get in touch

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Επικοινωνήστε μαζί μας είτε να κάνετε μια ερώτηση είτε να κανονίσετε ένα ραντεβού. Θα χαρούμε πολύ να έρθετε σε επαφή ή να σας δούμε στον χώρο μας.

  m
  m

  ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

  Αυτή η τεχνική ανακουφίζει από την ένταση στους μυς του προσώπου, αντιμετωπίζει το χαλαρό δέρμα και το οίδημα με μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια, βοηθώντας συνολικά στην αναζωογόνηση του δέρματος.

  m
  m

  ΣΜΙΛΕΥΕΙ & ΑΝΟΡΘΩΝΕΙ

  Το πιο σημαντικό αποτέλεσμα του Gua Sha είναι που σμιλεύει και ανορθώνει το προσώπο και αυτά τα οφέλη γίνονται συχνά εμφανή αμέσως μετά την κάθε συνεδρία.

  m
  m

  ΛΕΜΦΙΚΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ

  Το Gua Sha εκτελείται στο πρόσωπο και το λαιμό για να ενισχύσει την κυκλοφορία του αίματος, να οξυγονώσει τους ιστούς και να αποβάλει τις τοξίνες μέσω της λεμφικής αποστράγγισης.

  m
  m

  ΧΑΛΑΡΟ & ΛΑΜΠΕΡΟ ΠΡΟΣΩΠΟ

  Η θεραπεία Gua Sha είναι απολύτως καταπραϋντική και ευχάριστη, αφήνοντάς σας χαλαρή στο εσωτερικό και λαμπερή στο εξωτερικό.

  m
  m

  ΚΑΝΕ ΔΩΡΟ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ

  Δώσε στον εαυτό σου το δώρο της σωματικής και ψυχικής ευεξίας ενώ ταυτόχρονα εμείς δουλεύουμε την καλύτερη έκδοση του εαυτού σου εξωτερικά.

  v

  At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos qui blanditiis praesentium voluptatum.

  Reset Password