Top
g

Συχνες ερωτησεις

καντε κλικ σε καθε ερωτηση ώστε να αποκαλυφθει η απαντηση. 

για περιταιρω ερωτησεις η διευκρινησεις, μη διστασετε να επικοινωνησετε μαζί μας ειτε απο τη φορμα στη δεξια στηλη είτε απο τα στοιχεια μας στην σελιδα επικοινωνιας. 

Σε ποιους απευθύνονται οι Φυσικές μας Τεχνικές Λίφτινγκ?

Oι αντιγηραντικές ιδιότητες των φυσικών τεχνικών lifting απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες, καθώς αποσκοπούν στο να διατηρήσουν και να επιμηκύνουν χρονικά την εμφάνιση της νεανικότητας και της ομορφιάς, αλλά και να βοηθήσουν άντρες και γυναίκες να φαίνονται η καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους σε οποιαδήποτε ηλικία.

 

Τυπικά, συνιστούμε στα άτομα άνω των 35-40 ετών να ξεκινήσουν το φυσικό lifting, για να βοηθήσουν στην πρόληψη ή την καθυστέρηση των ρυτίδων και των γραμμών, που μπορεί να γίνουν πιο δύσκολα αντιμετωπίσιμες σε μεγαλύτερη ηλικία.

 

Οσο πιο πολύ φροντίζουμε το δέρμα μας, τόσο πιο αργά αντιμετωπίζουμε τα σημάδια γήρανσης, επιτυγχάνοντας περισσότερα θεαματικά αποτελέσματα που διαρκούν περισσότερο.

 

Οι τεχνικές lifting προσώπου που χρησιμοποιούμε είναι απολύτως φυσικές και απευθύνονται σε όσους θέλουν μια εναλλακτική λύση σε πιο επεμβατικές χειρουργικές μεθόδους ή σε ξένα χημικά συστατικά στο πρόσωπό τους, όπως το Botox ή το υαλουρονικό οξύ.

 

Οι φυσικές μας μέθοδοι του lifting στην πραγματικότητα ονομάζονται “το φυσικό Botox”.

 

Για όσους θέλουν να συνδιάσουν τις φυσικές μεθόδους μας με πιο επεμβατικές, όπως αισθητική χειρουργική, fillers ή Botox, αυτές λειτουργούν τέλεια συνδιαστικά για να δημιουργήσουν ακόμα πιο εντυπωσιακές βελτιώσεις στην διαδικασία γήρανσης.

Οφέλη χρήσεως φυσικών αντιγηραντικών τεχνικών

Το κύριο όφελος από την χρήση αντιγηραντικών τεχνικών για την γλυπτική προσώπου είναι να συμβάλλει σε μια συνολική βελτίωση της εμφάνισης όλων των περιοχών του προσώπου, αντί να βελτιώνει μόνο ορισμένες περιοχές όπως το μέτωπο, ή τις ρινοπαριακές αύλακες, όπως συμβαίνει με Βotox ή fillers.

 

Μ΄αυτόν τον τρόπο, το πρόσωπό σας, ο λαιμός και το ντεκολτέ φαίνονται όλα σφριγγυλά και λαμπερά, προσδίδοντάς σας μια νεανική και φρέσκια εμφάνιση.

 

Αναλυτικά τα οφέλη από το φυσικό lifting:

 • Εξάλειψη ή σημαντική μείωση της έντασης και των συνήθων εκφράσεων του προσώπου
 • Εξάλειψη των απαλών ρυτίδων
 • Μείωση των βαθύτερων ρυτίδων
 • Συρρίκνωση του οιδήματος και των μαύρων κύκλων κάτω από τα μάτια
 • Βελτίωση του τόνου του δέρματος
 • Μείωση των πόρων καθώς και του μεγέθους των πόρων
 • Συσφιξη του δέρματος, των μυών και του περιγράμματος
 • Ενυδάτωση του δέρματος από μέσα προς τα έξω
 • Ανόρθωση προσώπου
 • Επιβράδυνση των ορατών σημείων γήρανσης του προσώπου
 • Χαλάρωση
 • Σωματική και ψυχική ευεξία
 • Ακτινοβόλα εμφάνιση

 

Σύμφωνα με την κινέζικη ιατρική έχουμε ενεργειακά κανάλια που συνδέονται με κάθε όργανο του σώματός μας. Υπάρχουν πολλά σημεία στο κεφάλι, στο πρόσωπο, στο λαιμό και στο στήθος που αντιστοιχούν σε όργανα όπως το στομάχι, το λεπτό και παχύ έντερο, τη χοληδόχο κύστη, το ήπαρ κλπ.

 

Δουλεύοντας το πρόσωπο, αυτά τα όργανα ενεργοποιούνται και η ροή ενέργειας βελτιώνεται, επηρεάζοντας όχι μόνο το σώμα, αλλά και την ψυχική κατάσταση χαρίζοντάς μας ένα αίσθημα ευεξίας, αναζωογόνησης και βαθειάς χαλάρωσης μετά από κάθε συνεδρία.

 

Οι θεραπείες μας είναι προσαρμοσμένες σε κάθε έναν χωριστά. Μη διστάσετε να έρθετε σε επαφή μαζί μας για να σας συστήσουμε το κατάλληλο πρόγραμμα θεραπείας για τις συγκεκριμένες ανάγκες σας.

 

Πότε πρέπει να ξεκινήσω τις συνεδρίες Φυσικού Λίφτινγκ Προσώπου?

Η ιδανική προσέγγιση είναι να δουλέψετε προληπτικά το πρόσωπό σας, έτσι ώστε όσο νωρίτερα ξεκινήσετε, τόσο καλύτερα μακροπρόθεσμα αποτελέσματα θα επιτευχθούν. Αρχίζοντας από τα 30 ή 40 σας χρόνια, θα έχετε λιγότερα προβλήματα να αντιμετωπίσετε και να διορθώσετε αργότερα, εστιάζοντας τότε στην συντήρηση και όχι στις διορθωτικές προσπάθειες αντιγήρανσης. Παρόλα αυτά βλέπουμε καθημερινά θεαματικά αποτελέσματα και στις γυναίκες των 60 ή 70 ετών που ακολούθησαν ένα πρόγραμμα ομορφιάς προσαρμοσμένο στις ανάγκες τους.

Ποια μέθοδο Φυσικού Λίφτινγκ να επιλέξω?

Διαθέτουμε τρεις φυσικές τεχνικές lifting απο τα οποία μπορείτε να επιλέξετε, τα οποία αναδεικνύουν την πιο όμορφη και φυσική εκδοχή του εαυτού σας.

Πρώτα αξιολογούμε τις ανάγκες σας και στη συνέχεια σας συστήνουμε μια μέθοδο ή συνδυασμό τεχνικών που ταιριάζουν στην κατάσταση του δέρματός σας και τις ιδιαιτερότητές του.

 

Ωστόσω συνήθως συνιστούμε στα περισσότερα άτομα να ξεκινήσουν με το Rejuvance Φυσικό Λίφτινγκ Προσώπου, για να φέρουν το δέρμα στην βέλτιστη κατάσταση του πριν δοκιμάσουν άλλες τεχνικές.

 

Εναλλακτικά, εάν έχετε ήδη μια προτίμηση μπορείτε να κλείσετε ραντεβού για συνεδρία άμεσα.

Ποια είναι η διάρκεια κάθε συνεδρίας Φυσικού Λίφτινγκ Προσώπου?

Οι φυσικές τεχνικές lifting επιτυγχάνουν άριστα αποτελέσματα μέσα από ήπιες, χαλαρωτικές και ευχάριστες συνεδρίες που κυμαίνονται από 45 με 120 λεπτά ανάλογα με την τεχνική.

 • Rejuvance Φυσικό Λίφτινγκ Προσώπου - διάρκεια 1 ώρα
 • Gua Sha με Jade Roller, Φυσικό Λίφτινγκ και Λεμφικό Μασάζ Προσώπου - διάρκεια 45 λεπτά
 • Αισθητικό Βελονισμό Προσώπου - 120 με 150 λεπτά

Οι φυσικές μας συνεδρίες σας επιτρέπουν να βυθιστείτε σε βαθειά χαλάρωση, ακολουθώντας μια ρουτίνα ομορφιάς. Βγαίνετε ανανεωμένοι, ήρεμοι και αναζωογονημένοι.

Πόσες συνεδρίες απαιτούνται για κάθε φυσική αντιγηραντική τεχνική?

Κάθε φυσική αντιγηραντική τεχνική έχει συγκεκριμένο πρωτόκολλο για καλύτερα αποτελέσματα.

 

Rejuvance Φυσικό Λίφτινγκ Προσώπου
– 6 εβδομαδιαίες συνεδρίες

 

Gua Sha με Jade Roller, Φυσικό Λίφτινγκ και Λεμφικό Μασάζ Προσώπου
– μίνιμουμ 8-10 συνεδρίες μια ή δυο φορές την εβδομάδα.

 

Αισθητικός Βελονισμός Προσώπου
- 10-12 συνεδρίες μια ή δυο φορές εβδομαδιαίως.

 

Οι τεχνικές μπορούν επίσης να εφαρμοσθούν σαν μια εφάπαξ ανανέωση, είτε ως δώρο είτε πριν από κάποιο σημαντικό γεγονός, όπως ένα ραντεβού ή μια συνέντευξη, για να σας βοηθήσουν να αισθάνεστε ανανεωμένοι, με αυτοπεποίθηση και παρουσιάζοντας την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας.

Πώς μπορώ να διατηρήσω τα φυσικά αποτελέσματα λίφτινγκ και αντιγήρανσης?

Οτιδήποτε φυσικό απαιτεί συντήρηση, αλλιώς αν αφήνουμε να περνά αρκετός χρόνος μεταξύ των συνεδριών, το αποτέλεσμα μπορεί σιγά-σιγά να αρχίσει να φεύγει. Ακόμη και τα αποτελέσματα του Botox και του υαλουρονικού οξέως εξαφανίζονται με την πάροδο του χρόνου καθώς απορροφώνται εκ νέου από το σώμα σας και απαιτούν επαναλαμβανόμενες διαδικασίες κάθε 3, 6 ή 9 μήνες για να διατηρηθούν τα αποτελέσματα.

 

Καταπολεμούμε τα φαινόμενα εξασθένισης μέσω τακτικών συνεδριών συντήρησης, όπως μία φορά το μήνα, ανάλογα με την ηλικία σας και τις ατομικές σας ανάγκες. Οι συνεδρίες συντήρησης όχι μόνο βοηθούν στη διατήρηση των φυσικών αποτελεσμάτων που επιτυγχάνονται, αλλά λειτουργούν προσθετικά, ενισχύοντας κάθε φορά αυτό που έχει ήδη γίνει, ακόμη και αν έχει περάσει μια παρατεταμένη περίοδος μεταξύ των συνεδριών.

 

Το δέρμα σας έχει μνήμη. Όσο περισσότερο το φροντίζετε, τόσο καλύτερα είναι τα αποτελέσματα. Η ένταση εξαφανίζεται κάνοντας το πρόσωπο να φανεί πιό ξεκούραστο, το δέρμα γίνεται πιό ελαστικό και πιο σφικτό, οι λεπτές γραμμές εξαφανίζονται και οι βαθιές ρυτίδες γίνονται λιγότερο εμφανείς, οι μαύροι κύκλοι ή οι σακκούλες κάτω από τα μάτια είτε εξαφανίζονται, είτε βελτιώνονται και ορισμένες περιοχές του προσώπου ανορθώνονται. Οσο περισσότερο «δουλεύουμε» το δέρμα, τόσο περισσότερο διαρκούν τα θετικά αποτελέσματα.

Γιατί να κάνω τακτικές συνεδρίες συντήρησης Φυσικού Λίφτινγκ προσώπου?

Οι συνεδρίες συντήρησης Φυσικού Λίφτινγκ είναι πολύτιμος χρόνος που επενδύετε όχι μόνο στην εμφάνισή σας, αλλά στη χαλάρωση και την ψυχική και σωματική υγεία και ευεξία σας. Είναι αποκλειστική ώρα για τον εαυτό σας, για την περιποίηση και την ανακούφιση του στρες, ένα αίσθημα αναζωογόνησης από μέσα προς τα έξω. Το να αισθάνεστε καλά είναι αναπόσπαστο μέρος της φυσικής σας ρουτίνας ομορφιάς. Επικεντρώνεστε στο να γίνετε και να διατηρήσετε την καλύτερη δυνατή εκδοχή του εαυτού σας, και αυτό είναι ανεκτίμητο.

Μπορώ να κάνω συνεδρίες Φυσικού Λίφτινγκ, αν εχω κάνει Botox ή fillers?

Στην κλινική μας δεν είμαστε αντίθετοι με τους πελάτες που έκαναν πιο επεμβατικές βελτιώσεις όπως botox, fillers ή χειρουργική επέμβαση λίφτινγκ. Σε ορισμένες περιοχές του προσώπου που έχουν «αδειάσει» όπως η περιοχή κάτω από τα μάτια ή οι ρινοπαρυακές πτυχώσεις, οι φυσικές λύσεις μπορούν να προσφέρουν μικρή βελτίωση. Σε αυτές τις περιπτώσεις, τα fillers μπορούν να λειτουργήσουν καλύτερα σε συνδυασμό με τις φυσικές τεχνικές μας, για να σας κάνουν να φαίνεστε τέλεια στο σύνολο, σε αντίθεση με την φροντίδα μόνο συγκεκριμένων περιοχών του προσώπου.

Μπορώ να έχω συνεδρίες Φυσικού Λίφτινγκ αν είχα χειρουργική επέμβαση λίφτινγκ?

Εάν οι πελάτες εχουν κάνει χειρουργική επέμβαση λίφτινγκ, το δέρμα πρέπει να διατηρηθεί σε καλή κατάσταση για τα επόμενα χρόνια. Οι φυσικές μας τεχνικές λίφτινγκ λειτουργούν πολύ καλά σε συνδυασμό με τη χειρουργική επέμβαση για την παράταση και διατήρηση της νεανικότητας του δέρματος.

 

LIVE ONLINE ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΦΥΣΙΚΟΥ ΛΙΦΤΙΝΓΚ

Μάθετε να φροντίζετε το πρόσωπό σας απο την άνεση του σπιτιού σας
feel free to get in touch

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Επικοινωνήστε μαζί μας είτε να κάνετε μια ερώτηση είτε να κανονίσετε ένα ραντεβού. Θα χαρούμε πολύ να έρθετε σε επαφή ή να σας δούμε στον χώρο μας.

  v

  At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos qui blanditiis praesentium voluptatum.

  Reset Password