Top
Image Alt

ΑισθητικΟς βελονισμΟς προσΩπου

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΣ ΒΕΛΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ?

Ο Αισθητικός Βελονισμός Προσώπου βασίζεται στις ίδιες αρχές με την θεραπεία Παραδοσιακής Κινεζικής Ιατρικής (ΠΚΙ) για το σώμα. Η ΠΚΙ ακολουθεί την πεποίθηση ότι το Qi ή ζωτικής ενέργεια του σώματος, ρέει μέσω ενεργειακών καναλιών ή μεσημβρινών που συνδέονται με όλα τα όργανα του σώματός μας. Όταν η ροή του Qi είναι σε ανισορροπία ή παρεμποδίζεται, αυτό μπορεί να εκδηλωθεί σωματικά, για παράδειγμα: κακή ποιότητα ύπνου, πονοκεφάλους, κατάθλιψη, πεπτικά ή γυναικολογικά προβλήματα, διαταραχές των οστών ή ακόμα πιο σοβαρές ασθένειες.

Κάνοντας πρώτα μια διάγνωση και στη συνέχεια ενεργοποιώντας σημεία στο σώμα μέσω της εισαγωγής βελονιών, το σώμα με το χρόνο αρχίζει να ανακτά την ομοιόσταση του, με αποτέλεσμα την γενική υγεία, ευεξία και καλύτερη εμφάνιση. 

Ο Αισθητικός Βελονισμός Προσώπου λέγεται ότι είναι η πιο αληθινή μορφή αντιγήρανσης, δεδομένου ότι λειτουργεί εσωτερικά για να βελτιώσει την υγεία σας ταυτόχρονα με το να σας δώσει ένα ορατό λίφτινγκ.

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΥ ΒΕΛΟΝΙΣΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ?

Σε πρώτη φάση, γίνεται μια προσωπική διάγνωση για να δούμε πού βρίσκονται οι ανισορροπίες μέσα στο σώμα. Ο πελάτης, κατά τη διάρκεια των συνεδριών βελονισμού προσώπου, θεραπεύεται απο τις ανισορροπίες αυτές με την αποκατάσταση της ομοιόστασης στο σώμα, που στη συνέχεια αντικατοπτρίζεται στην εξωτερικη εμφάνιση. Συχνά τα θέματα στο δέρμα και το πρόσωπο σχετίζονται με υποκείμενες ανισορροπίες στο σώμα, και ως εκ τούτου, με τη θεραπεία τους, η υγεία του πελάτη αποκαθίσταται.

Ο Αισθητικός Βελονισμός του προσώπου συνδυάζει τα παραδοσιακά σημεία βελονισμού στο σώμα για γενική ευεξία, ενώ στοχεύει επίσης τις περιοχές στο πρόσωπο για αισθητικούς λόγους. Οι βελόνες εισάγονται στο δέρμα του προσώπου, του λαιμού, των αυτιών, των χεριών και των ποδιών για μια πλήρη θεραπεία που δεν είναι μόνο ανώδυνη, αλλά και χαλαρωτική. Οι λεπτές βελόνες χρησιμοποιούνται για να τρυπήσουν το πρόσωπο, το οποίο τραυματίζει το δέρμα δημιουργώντας μικροτραύματα, ενεργοποιώντας κατά συνέπεια τον φυσικό μηχανισμό αποκατάστασης του δέρματος ενισχύοντας την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης στην περιοχή. Ο βελονισμός διεγείρει επίσης την κυκλοφορία του αίματος, η οποία οξυγονώνει και εκρίνει θρεπτικά συστατικά στο δέρμα. Ως αποτέλεσμα, το δέρμα γίνεται πιο ελαστικό, τονωμένο και ανορθωμένο, χαρίζοντας μια ζωντανή λάμψη, οι μαύροι κύκλοι και το πρήξιμο κάτω από τα μάτια μειώνονται και πάνω απ ‘όλα αισθάνεστε αναζωογονημένοι.

Κατά τη διάρκεια αυτών των συνεδριών η κατάσταση της υγείας σας αντιμετωπίζεται συνολικά, η ρίζα του σώματός σας ενισχύεται και τυχόν εμπόδια στη ροή του Qi διορθώνονται. Τέλος, μετά τη συνεδρία μένετε με ένα αίσθημα ευεξίας και ανανέωσης, λαμπεροί μέσα και έξω.

Αυτή η τεχνική ολοκληρώνεται με ένα μασάζ προσώπου και λαιμού για επιπρόσθετα αποτελέσματα ενώ χαλαρώνετε ακόμα περισσότερο.

Συνιστάται συχνά στους περισσότερους ασθενείς να αρχίσουν με Rejuvance Φυσικό Λίφτινγκ Προσώπου για να αποκτήσει το δέρμα πιο βελτιωμένη κατάσταση, πριν από την ενίσχυση των αποτελεσμάτων με Αισθητικό Βελονισμό προσώπου.

Συνδυάζοντας Αισθητικό Βελονισμό με Rejuvance Φυσικό Λίφτινγκ και ακόμη και Gua Sha Λίφτινγκ & Λεμφικό Μασάζ Προσώπου μπορεί να σας βοηθήσει να εκτοξεύσετε τα αποτελέσματα για να γίνετε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας, με φυσικό τρόπο.

ΠΟΣΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ, ΤΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ?

Το πρωτόκολλο θεραπείας συνιστά 10-12 θεραπείες μία ή δύο φορές την εβδομάδα για βέλτιστα αποτελέσματα, αλλά αυτό εξαρτάται από την ηλικία και τους μεμονωμένους στόχους.

ΣΥΝΙΣΤΩΜΕΝΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ:

10-12 συνεδρίες, μία ή δύο φορές την εβδομάδα.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ:

120 – 150 λεπτά.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ:

Μία φορά το μήνα.

REJUVANCE ΦΥΣΙΚΟ ΛΙΦΤΙΝΓΚ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Μια απίστευτα απαλή θεραπεία, αλλά με εξαιρετικά αποτελέσματα που διαρκούν. Θα αισθανθείτε εντελώς ανανεωμένοι και χαλαροί μετά από κάθε συνεδρία.

GUA SHA & ΡΟΛΛΕΡ ΝΕΦΡΙΤΗ Λίφτινγκ και Λεμφικό Μασαζ Προσώπου

Μια πλήρως καταπραϋντική και ευχάριστη θεραπεία που σας αφήνει χαλαρή εσωτερικά και λαμπερή εξωτερικά.

LIVE ONLINE ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΦΥΣΙΚΟΥ ΛΙΦΤΙΝΓΚ

Μάθετε να φροντίζετε το πρόσωπό σας απο την άνεση του σπιτιού σας.
feel free to get in touch

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Επικοινωνήστε μαζί μας είτε να κάνετε μια ερώτηση είτε να κανονίσετε ένα ραντεβού. Θα χαρούμε πολύ να έρθετε σε επαφή ή να σας δούμε στον χώρο μας.

  m
  m

  ΠΡΟΣΔΙΔΕΙ ΕΥΕΞΙΑ

  Ο Αισθητικός Βελονισμός του προσώπου συνδυάζει τα παραδοσιακά σημεία βελονισμού στο σώμα για γενική ευεξία, ενώ στοχεύει επίσης τις περιοχές στο πρόσωπο για αισθητικούς λόγους.

  m
  m

  ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΟΛΛΑΓΟΝΟΥ & ΕΛΑΣΤΙΝΗΣ

  Οι λεπτές βελόνες που χρησιμοποιούνται για να τρυπήσουν το πρόσωπο, τραυματίζουν το δέρμα δημιουργώντας μικροτραύματα, ενεργοποιώντας κατά συνέπεια τον φυσικό μηχανισμό αποκατάστασης, ενισχύοντας την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης στην περιοχή.

  m
  m

  ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

  Το πρόσωπο ανορθώνεται, το δέρμα αποκτά ελαστικότητα και τόνωση, οι μαύροι κύκλοι και το πρήξιμο κάτω από τα μάτια μειώνονται, χαρίζοντας συνολικά μια ανανέωση και ζωντανή λάμψη.

  m
  m

  ΧΑΛΑΡΟ & ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ

  Υπάρχει σημαντική μείωση ή ακόμη και εξάλειψη της έντασης του προσώπου και των συνηθισμένων εκφράσεων του προσώπου.

  m
  m

  ΚΑΝΕ ΔΩΡΟ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ

  Δώσε στον εαυτό σου το δώρο της σωματικής και ψυχικής ευεξίας ενώ ταυτόχρονα εμείς δουλεύουμε την καλύτερη έκδοση του εαυτού σου εξωτερικά.

  v

  At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos qui blanditiis praesentium voluptatum.

  Reset Password